Företag

 

Yoga på ditt företag

.Alla har vi hört att det är nödvändigt att hitta ett lugn i vardagens ”måsten”. Men att själv ta steget och finna balans i tillvaron är inte alltid lätt och då är det mycket positivt att få chansen att pröva yoga genom jobbet. Ett yogapass innebär avslappning, yogarörelser och meditation.Hos oss har vi haft allt ifrån dom som tyckte att yoga verkade ”fjantigt” till kvinnor och män som försöker att komma tillbaka till sitt jobb efter någon slags arbetsskada eller utbrändhet. Reaktionerna efteråt är alltid mycket positiva och många är förvånade över den effekt yogan har på deras fysiska och psykiska välbefinnande.När ni anlitar Borås YOGA centrum för första gången erbjuder Susanne ett ”prova-på-pass” som kan vara allt från 1-2 timmar. Antingen kommer vi till företaget eller så kommer ni/företaget till Borås YOGA centrums lokal.

1551

Det finns positiva sidor med båda alternativen. Om vi kommer till er behöver ni inte flytta på er och ni sparar tid, men det kräver då en lokal som är relativt tyst och har tillräckligt med utrymme för att alla ska kunna ligga  ner. Om ni i stället kommer till vår lokal så har vi allt som behövs på plats. Det ger en mer avslappnande atmosfär som i sin tur påverkar varje individ positivt i längden.

En grupp kan bestå av fem till tjugo personer.

Efter prova-på-passet lägger vi upp yogalektionerna efter företagets behov.

Konferens eller kick-off

Om ditt företag är på konferens eller kick-off kan det vara uppskattat att lägga in ett pass med yoga, qi-gong eller enbart avslappning. Vi diskuterar även hälsa och livsstil för att ge individen fler verktyg att hitta lugnet och balansen i sitt liv.

Exempel på företag och organisationer som har anlitat Susanne som yogalärare, qi-gonginstruktör och föredragshållare är H & M, Borås stad, Autoliv, Ellos, Gina Tricot, Eco – Boråstapeter, Ulricehamns kommun, Högskolan i Borås, Rotary m.fl.

För mer information och priser, var vänlig att kontakta Susanne Lund 0725-275090