Retreat

spanien_bild[1]

Yogaretreat – en anda av lättsamhet, medvetenhet och djup

.När? augusti 2016

Var?  i Äspered

Programmet är kraftfullt och intensivt och kommer att ha en djupgående påverkan på ditt inre. För att uppnå bästa resultat under dessa dagar avstår vi från förströelse som  TV, tidningar och mobiltelefon (ring endast nödvändiga samtal). Du är tillsammans med dig själv, dina egna tankar och känslor, de andra kursdeltagarna och naturen.

Huvudsyftet med retreaten är att nå en avslappnad, tillitsfull och lättsam samvaro på ett djupare plan, samt bli mer medveten om oss själva fysiskt, psykiskt och andligt.

Dessa dagar kommer vi att leva i en Ashram liknande tillvaro, vilket är en miljö som stödjer dig i att upptäcka dig själv genom yoga, meditation, medvetna promenader, tystnad, Martinus kosmologi, andlig psykologi, samtal, samt en avslappnande yogamassage och en hel del mys och skratt, förstås

.Yogaretreat Mallis, Mors dag 476

Vår kock ser till att vi får i oss både god och näringsriktig vegetarisk kost, till största delen sattvasföda. Födan är en viktig del i en yogisk livsstil.

Buffebord[1]

Är du intresserad av att vara med, så anmäl dig i god tid – vi har begränsat med platser – dock senast 30 maj!

Kostnad för kurs och logi är 2300 kr. Kontakta Majlis eller Susanne för mer information.

Miniretreat

Vill du göra något mysigt och annorlunda med dina vänner eller ge bort en uppskattad present? Ni är kanske ett gäng tjejer/killar,  som brukar träffas för att ha symöte, dammiddag/herrmiddag, klasskompisar, kollegor som vill uppleva lite utöver det vanliga.

Miniretreat[1]

Vad sägs om att bli omhändertagen en förmiddag, eftermiddag eller kväll och bara få slappna av, ge varandra massage, diskutera, lyssna, göra yoga, få hälsotips, äta god mat och mysa och skratta, förstås. Helt enkelt kvalitetstid med dina nära i en lugn och harmonisk miljö. Du kan välja mellan frukost, trerätters vegetarisk lunch eller en vegetarisk trerätters middag. Vår kock tillreder all mat med (så mycket som det går) ekologiska råvaror. Allt i hälsans tecken!

Pris: 600 kr/person.

Minst fem deltagare.

Kontakta Susanne om du är intresserad av att veta mer.